Opslag en overslag van gevaarlijke stoffen
Van Appeldoorn Chemical Logistics is de specialist in de op- en overslag van gevaarlijke stoffen. Hiervoor gelden de strengste CPR-eisen: CPR 15-2. Een brand is derhalve binnen 1 minuut gedetecteerd en binnen 3 minuten bedwongen.

Opslagproblemen opgelost
De opslag van gevaarlijke stoffen vergt speciale voorzieningen om de veiligheid voor mens en milieu te garanderen. Niet iedereen beschikt over voldoende opslagcapaciteit die aan de geldende CPR-eisen voldoet. Daarom is Van Appeldoorn Chemical Logistics voor een groeiend aantal opdrachtgevers hét aangewezen adres voor opslag en overslag van gevaarlijke stoffen.

Overslag op maat
Behalve voor de opslag kan Van Appeldoorn Chemical Logistics ook de overslag van gevaarlijke stoffen verzorgen. Overslag van in bulk aangevoerde gevaarlijke stoffen vindt plaats in een apart hiervoor ingerichte ruimte die aan alle veiligheidseisen voldoet.

Warehousing
Van Appeldoorn Chemical Logistics is de aangewezen partij voor uw warehousing van gevaarlijke stoffen. Het moderne tracking- en tracingsysteem met batchnummers staat garant voor perfect voorraadbeheer van alle aangevoerde partijen gevaarlijke stoffen in ons magazijn.

Douane entrepot
Als extra service beschikt Van Appeldoorn Transport & Logistics over een eigen douane entrepot. Het voordeel hiervan is dat opdrachtgevers buiten Europa gekochte goederen bij ons kunnen opslaan, zonder dat daar direct invoerrechten over betaald hoeven te worden. Pas als de goederen binnen Europa verkocht worden, handelt Van Appeldoorn Transport & Logistics de benodigde douaneformaliteiten af. Deze extra dienstverlening is een absolute pré voor veel opdrachtgevers en vormt een integraal onderdeel van de totale dienstverlening van Van Appeldoorn Transport & Logistics.

magazijn
Warehousing

Voor meer informatie: e-mail en adresgegevens